F.S. PAPAVER Oy palvelut

Maisema- ja vihersuunnittelua, leikki- ja liikuntavälineiden tarkastukset, kasvillisuustöitä ja konsultointia yli 10 vuoden kokemuksella & ammattitaidolla

Tarjoamme asiantuntevaa ja luotettavaa viher- ja puutarhapuolenpalveluja. Päätoimialamme on maisema- ja vihersuunnittelu. Alla myös yrityksemme muita palveluja. Ota yhteyttä jo tänään, niin katsotaan miten voimme auttaa ja palvella Teitä.

Blueprint Design
Green Garden

Maisema- ja vihersuunnittelua

Suunnitelman toteuttaminen on tärkeä osa viheralueen suunnittelua ja rakentamista. Se kannattaa teettää ammattilaisella, silloin säästää parhaiten useita satasia rahaa. Suunnitelmista voi hakea kotitalousvähennystä. 
Suunnitelmia on erilaisia tarpeesi mukaan, luonnos, yleissuunnitelma (pihasuunnitelma suppea) ja laaja toteutussuunnitelma.

Kasvillisuustyöt

Kasvillisuustyöt yrityksessämme jakautuvat istutustöihin, nurmikoiden perustamiseen ja hoitopalveluihin. Voimme tehdä kasvillisuustöitä tunti- tai kuukausihinnalla.

Girl at Playground
Contractors

Leikki- ja liikuntavälineiden tarkastukset

Turvallisuus on yksi tärkeimmistä asioista leikki- ja liikuntavälineiden käytössä. Tarkastuksilla ja säännöllisillä huoltotoimenpiteillä pystytään pidentämään alueiden ja välineiden elinikää, kun mahdolliset puutteet tai vaarakohdat havaitaan ajoissa. Tarkastuksia on olemassa kahdenlaisia; käyttöönottotarkastus ja vuositarkastus.
Käyttöönottotarkastus tehdään uudelle tai peruskorjatulle alueelle ennen alueen käyttöönottoa. Vuositarkastus tehdään käytössä olevalle alueelle nimensä mukaisesti vuosittain.

Konsultointipalvelut

Tarjoamme kasviasiantuntijan konsultointipalveluita. Yrityksille voimme tarjota aliurakointina esimerkiksi erilaisia työnjohtopalveluita sekä neuvontakäyntejä esimerkiksi viherkasveihin liittyen. Taloyhtiöille tai kaupungeille voimme toimia esimerkiksi asukasilloissa kasviasiantuntijana kertoa kasvillisuuteen liittyvistä aiheista. Puutarha- ja viheralan koulutuspaikkoihin teemme mielellämme luentokäyntejä esim. kasvillisuuteen ja maisemasuunnitteluun liittyen. Myös opetustunnit eri aiheisiin liittyen mahdollisia.

 
Pink Flowers

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Kiitos viestistäsi, palaan asiaan mahdollisimman pian!