top of page
Bussinessman in Modern Office

F.S. PAPAVER Oy

Tarinamme

F.S. Papaver Oy on perustettu keväällä 2021. Yrityksen päätoimiala on maisema- ja vihersuunnittelu. Yrityksen perustaja on pitkän linjan puutarha- ja viheralan ammattilainen, jonka tavoitteena oli heti alalle tultuaan perustaa oma yritys. Perustaja päätti ensin kartuttaa omaa työkokemusta ja koulutuksia ennen yrityksen perustamista, jotta pystyisi tarjoamaan asiakkailleen parhaan mahdollisen avun ja ammattitaidon.

Yritys panostaa ekologisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Kaiken ei aina tarvitse olla uutta, vaan vanhallakin tavaralla saa ihmeitä aikaan. Oli kohde uudiskohde tai vanha niin yleensä jo tontilla olevaa kasvillisuutta ja muuta materiaalia pystyy uudestaan hyödyntämään. Suunnittelussa ja toteutuksessa otetaan huomioon uusi ja vanha ja luodaan niistä asiakkaalle tyylikäs ja haluttu kokonaisuus.

Yrityksen palveluita ovat maisema- ja vihersuunnittelu, leikki- ja liikuntavälineiden tarkistaminen, kasvillisuustyöt ja konsultointityöt.

Yrityksen tavoitteena on laajentaa lähivuosien aikana palvelukenttää  myös puutarha- ja taimimyymäläksi sekä ottaa viherrakennus ja ylläpidon työt kokonaismäärin mukaan.

Yritys palvelee sekä yksityisiä asiakkaita että yrityksiä. Päätoimialue on Uusimaa ja mahdollisuuksien mukaan myös muut Suomen alueet.

Yritys kuuluu Vastuu Groupin luotettava kumppani palveluun, VYRA:an (viher- ja ympäristörakentajat ry) ja yrityksen omistaja, Frans Sarlin, kuuluu maisemasuunnittelijat ry:hyn henkilöjäsenenä.

Yritys: About
LOGO_SILVER_STANDING_WHITE_FI_1080x952_434119[1].png
Yritys: Portfolio
bottom of page